Doe jij mee met ons event-team?

Hoi haakliefhebber,

Wij van Het Haakbeest willen #iedereenaandehaak. Zo kan je aan de slag met ons e-book, en met het startpakket. 

Daarbovenop willen we de Mechelse Nekkerhallen met een dierentuin van 500.000 gehaakte knuffels vol krijgen tegen 2024. Dus ook diegene die al vol haakkriebels zitten, nemen we graag mee op sleeptouw. 

En om dat te verwezenlijken, is het belangrijk dat iedereen Het Haakbeest leert kennen. En daarom, daarom staan we ieder jaar op een aantal leuke hobbybeurzen. Met een stand van 6, 12 of soms wel 15 meter lang. Om iedereen aan de haak te krijgen. Want hoe meer zielen, hoe meer vreugd, toch? 

Zo zorgen we ervoor dat Het Beestenrijk groeit, dat het aantal hakende mensen groeit, dat kinderen weer terug de haakkriebels krijgen, en dat er niemand is die zich ooit nog verveeld (ah, nee, want als haker/haakster heb je altijd wat omhanden). 

Maar iedereen aanspreken en vertellen over onze missie, dat kunnen we niet alleen. Want ook al babbelt Stephane behoorlijk snel, toch lukken die soms wel 30.000 bezoekers niet allemaal tegelijk ;). En ook wij moeten af en toe eens naar het toilet.

Dus… hebben wij op die momenten een groter team nodig. Een team dat zin heeft om te vertellen hoe leuk haken is. Een team dat enthousiasme over heeft om door te geven aan anderen. 

Wil jij daaraan meewerken? Dan vertellen we graag welke kwaliteiten wij zoeken:

 • Je bent enthousiast. Als het over haken gaat, dan kan je wel uren vertellen. Je zou het liefst zien dat iedereen een haaknaald in hun zak heeft zitten ;). 
 • Je bent spontaan en hebt een vlotte babbel. Het maakt je niet uit met wie je praat. Jij praat graag. Ze noemen je wel vaker een echte babbelkont. 
 • Je houdt van mensen. Ook van mensen die nét iets minder vlot praten als jij. Je wil graag veel van hen weten, en je bent altijd oprecht geïnteresseerd. 
 • Je bent geduldig. Ook al moet je iets 300 keer uitleggen, je doet het steeds met een glimlach.
 • Je bent gepassioneerd door haken. Je wordt er blij van. Elke keer opnieuw. Net zoals wij.
 • Je hebt tijd (af en toe). Je kan je minimaal één volledige dag (van ’s ochtends tot ’s avonds) vrijmaken (doordeweeks of in het weekend). 
 • Je bent discreet. Een beurs is een ideale plek om nieuwe producten te lanceren. Jij krijgt ze daardoor als allereerste te zien. En dat willen we zo houden tot het moment suprême. 

Nog steeds keiveel zin om samen met ons iedereen aan de haak te krijgen? Voel je je aangesproken in dit profiel? Dan wil je vast ook weten hoe we werken:

 • Je krijgt bij elke beurs de kans om je aan te melden voor één of meerdere dagen. 
 • We gaan met het voltallige team lekker brunchen om elkaar goed te leren kennen, op elkaar in te spelen én om je alles uit de doeken te doen (inclusief onze geheimpjes 😉 over de aankomende beurs. 
 • ’s Ochtends op de beurs ontvangen we je graag voor een lekker ontbijt, zodat we er goed in kunnen vliegen. We nemen dan ook de laatste dingen met je door. 
 • Go for it: babbelen, babbelen, babbelen :). En genieten! Dit is ook jouw moment!
 • Natuurlijk zorgen we voor de catering op de dag dat je op de beurs staat. Je hoeft niks te voorzien, wij zorgen er voor dat je niks te kort komt. 
 •  We sluiten de dag graag rustig en samen af. Haakbeest, ahoi!

Zeg je YES? Vul dan onderstaand formulier in. Van zodra we iemand nodig hebben, nemen we contact met je op. Uiteraard staat het je vrij om altijd “nee” te zeggen op een verzoek. Dat hebben we liever, dan dat het een opdracht voor je wordt!

We want you (for the Haakbeest-army)!

Creatieve groeten,

Het Haakbeest- team

Wil jij lid worden van ons event-team?

 • Dit e-mailadres zal in al onze communicatie rond het event-team gebruikt worden. Zorg dat het eentje is dat je met regelmaat leest.