Word jij ook deel van ons team?

Hoi enthousiast haakbeest ;), 

Wat houden we er van om te zien hoe er steeds meer mensen aan het haken gaan, en vooral, er superveel plezier aan beleven. Daar doen we het elke dag voor.

Maar iedereen haakkriebels uitdelen kunnen we niet alleen. Want met hoe meer we zijn, hoe meer er gekriebeld wordt ;). #iedereenaandehaak!

We geloven dat iedereen, met zijn of haar kwaliteiten en talenten, iets te bieden heeft. We werken altijd vanuit de overtuiging dat we een win-win kunnen bezorgen. We houden van mensen, en van haken. 

Heb jij zin om bij te dragen, en deel uit te maken van één van onze teams?
Lees dan snel verder!

Proefhaak-team

Het proefhaak-team zorgt er mee voor dat al onze patronen puntjes op de i hebben. Zo zijn onze patronen voor iedereen, ook voor een beginnende haker, leesbaar, begrijpbaar en duidelijk. Want wij vinden dat haken altijd fun moet zijn! 

Als proefhaker heb je dus een heel belangrijke taak: je draagt bij aan het plezier van anderen. We vinden het daarom belangrijk dat je nauwgezet, punctueel en bovenal heel enthousiast bent. 

Wat wordt er van mij verwacht?
Als proefhaker wordt verwacht dat je het volledige patroon na-haakt in de vorm waarop het is geschreven, met het garen waarvoor het is bedoeld. We verwachten dat jij je (net zoals wij dat doen) strikt aan de deadline houdt die is voorop gesteld. Ook verwachten we dat je het hele project grondig bestudeerd en bekijkt. Je krijgt van ons daarvoor een template met waar je moet op letten.

Hoe gaat dat proefhaken in zijn werk? 

Als je wordt geselecteerd als lid van ons proefhaak-team, krijg je elke keer bij een nieuw patroon de kans om je kandidatuur in te dienen. We geven altijd duidelijk aan tegen welke deadline het project af moet zijn, en hoeveel geschatte uren je nodig hebt om het project af te werken. Zo krijg je geen project voorgeschoteld dat je niet ziet zitten, of waar je geen tijd voor hebt. 

What’s in it for me? 

Als je wordt geselecteerd, krijg je van ons het volledige pakket voor het afwerken van het project thuisgestuurd (of kan je het komen ophalen in onze winkel, als je dat hebt aangegeven). Zo’n pakket is meestal rond de 50 euro waard. Jouw haakwerk stuur je terug met het meegeleverde verzendlabel, die gebruiken we voor de foto’s & in het beestenrijk. Zo vereeuwigen we jouw creatie in ons nieuwste patroonboek. Het (proef)patroon zelf mag je houden.

Hoe word je lid van ons team?

Om er zeker van te zijn dat wij bij elkaar passen, en dezelfde waarden en normen bij ons dragen, houden we een selectieprocedure voor onze proefhakers. 

STAP 1: Meld je aan! We hebben natuurlijk jouw gegevens nodig om met je samen te kunnen werken :). Dat kan via het inschrijfformulier
STAP 2: Onderteken de samenwerkingsverklaring. Zo blijven al onze patroon geheim tot op het juiste moment.
STAP 3: Je ontvangt een proefpatroon dat dient als selectiepatroon. Dit proefpatroon is een bonuspatroon, dat je met eigen restjes garen kan afwerken. Op het afwerken van dit patroon staat geen deadline, maar het geeft ons uiteraard wél een indicatie hoe snel en efficiënt jij een patroon afwerkt. 
STAP 4: Je dient je opmerkingen in. Jouw kwaliteiten als proefhaker worden gequoteerd op basis van jouw opmerkingen op dit patroon. Het zal bepalen of je al dan niet wordt geselecteerd en deel kan uitmaken van ons team. Doe dus je best! 
STAP 5: Je krijgt van ons de bevestiging of je al dan niet deel uit zal maken van ons officiële proefhaak-team. 
STAP 6: Vanaf dan kun je telkens bij een nieuw patroon jouw kandidatuur indienen. We kiezen telkens andere mensen uit, dus jij zal er niet altijd, maar wel af en toe, bij zitten! Een kandidatuur kan je enkel indienen voor een patroon waarvoor je van ons een oproep e-mail ontvangt. Hou dus je mailbox goed in de gaten!

Ben je al lid van ons proefhaak-team? Dan vind je hieronder alle links die je nodig hebt om je project af te werken: 

Samenwerkingsverklaring: Via dit document verklaar je onze patronen en ontwerpen geheim te houden tot de lancering ;).
Indienen kandidatuur: Voor elk nieuw ontwerp kun je je kandidaat stellen. Dat doe je via dit formulier. (Enkel mogelijk als je de oproep e-mail ontving.)
Indienen opmerkingen: Al jouw opmerkingen voor een project worden verzameld in dit opmerkingenformulier. (Enkel als geselecteerd proefhaker voor een patroon)
Uitschrijven: Is het toch niks voor jou? Dan kun je je altijd uitschrijven via deze link. Je ontvangt dan geen mailtjes meer over het proefhaken van ons. (Jammer!)

Event-team

Het event-team zorgt mee voor de zichtbaarheid van Het Haakbeest. Want als we #iedereenaandehaak willen, is het natuurlijk nodig dat iedereen Het Haakbeest kent! 
Daarom staan we elk jaar op een aantal beurzen in het binnen- en buitenland. Meestal met een stand van 6, 12 of soms wel 15 meter lang. Natuurlijk kunnen we niet iedereen op ons eentje aanspreken (en ook wij moeten af en toe eens naar het toilet), dus hebben we jou (en je enthousiasme) hard nodig. 

Als lid van ons event-team roepen wij je dus op voor onze activiteiten buitenshuis. We beloven je gigantisch veel fun, elke keer opnieuw. 

Wat wordt er van mij verwacht?

Als event-teamlid help jij actief mee op één of een aantal beurzen, in het binnen- en of buitenland. Je komt minimaal één, maar liever nog meerdere dagen, een handje toesteken. Dat wil zeggen: je helpt bij het op- of afbouwen van onze stand, tijdens de beurs zelf help je actief mee in de verkoop, je spreekt mensen aan en je vertelt hen over Het Haakbeest en onze missie. 

Hoe gaat dat event-team in zijn werk? 

Als je wordt geselecteerd als lid van ons event-team, krijg je voor elke beurs de kans om je op te geven om één of meerdere dagen een handje te komen toesteken. Je krijgt van ons uiteraard duidelijke richtlijnen en een draaiboek. Zo weet je precies wat je te wachten staat. 

What’s in it for me? 

Als je wordt geselecteerd, zorgen wij voor al de rest: een brunch waarbij we je alles uit de doeken doen van wat er te weten valt bij het organiseren van zo’n event. Zo leer je ook ons en je mede-teamleden wat beter kennen. Je leert de in’s and out’s van Het Haakbeest, en ontdekt ons écht behind-the-scenes. Op locatie zorgen we er uiteraard ook voor dat jij niet op je honger blijft zitten en zorgen we er graag samen voor dat je een super leuke tijd beleeft.

Hoe word je lid van ons team?

Om er zeker van te zijn dat wij bij elkaar passen, en dezelfde waarden en normen bij ons dragen, houden we een selectieprocedure voor onze event-teamleden.

STAP 1: Meld je aan! We hebben natuurlijk jouw gegevens nodig om met je samen te kunnen werken :). Dat kan via het inschrijvingsformulier.
STAP 2: Onderteken de samenwerkingsverklaring. Zo blijven al onze speciale beursacties geheim tot op het juiste moment.
STAP 3: Je ontvangt een vragenlijst over je mogelijkheden (en onmogelijkheden), over wat je wel en niet ziet zitten, en wat je sterktes en zwaktes zijn. Zo weten wij wanneer we jou moeten aanspreken en welke plek we je in ons team kunnen geven. 
STAP 4: Je krijgt van ons de bevestiging of je al dan niet deel uit zal maken van ons officiële event-team. 
STAP 5: Vanaf dan kun je telkens bij een nieuwe beursoproep jouw kandidatuur indienen. Een kandidatuur kan je enkel indienen voor een beurs waarvoor je van ons een oproep e-mail ontvangt. Hou dus je mailbox goed in de gaten!

Ben je al lid van ons event-team? Dan vind je hieronder alle links die je nodig hebt om je lidmaatschap af te werken: 

Samenwerkingsverklaring: Via dit document verklaar je onze speciale beursacties geheim te houden tot de lancering ;).
Indienen vragenlijst: Alles wat je over jezelf kwijt wil. Zo leren we je beter kennen, en kunnen we ervoor zorgen dat jij echt een mega-dag hebt!
Indienen kandidatuur: Voor elke nieuwe beurs kun je je kandidaat stellen. Dat doe je via dit formulier. (Enkel mogelijk als je de oproep e-mail ontving.)
Uitschrijven: Is het toch niks voor jou? Dan kun je je altijd uitschrijven via deze link. (Jammer!)

Haakatelier-team

Het haakatelier-team helpt letterlijk #iedereenaandehaak. Ons haakatelier op vrijdagavond is al jaren drukbezocht. Het is een plek waar mensen samenkomen, vriendschappen ontstaan en haakkriebels uitgewisseld worden. 

Wil je actief mee kinderen en volwassenen leren haken? Dan ben je hier op je plaats. Geef anderen het unieke cadeau om te ervaren hoe fijn haken is en deel je haakpassie.

Als lid van ons haakatelier-team roepen wij je dus op voor onze haakateliers. 
Het concept? Iedereen is elke week welkom op ons haakatelier, zonder afspraak, zonder verplichting. We maken het graag leuk, gezellig en vrijblijvend. Dat maakt de groep elke keer anders, en elke keer boeiend. 

We beloven je gigantisch veel fun, elke keer opnieuw. 

Wat wordt er van mij verwacht?

Als haakatelier-teamlid help jij actief mee op onze haakateliers. Je hebt een vlotte babbel en bent graag onder de mensen. Zelf ben je uiteraard gebeten door de haakpassie en kan je vlot haken. Je wil graag iedereen bijstaan met zijn of haar haakvragen. 
De haakateliers op woensdag zijn specifiek gericht op kinderen (en hun (groot)ouders). Een extra portie geduld en liefde voor kinderen is dan belangrijk :). 

Momenteel voorzien wij volgende wekelijkse haakateliers waarvoor je je kan opgeven:

– Elke woensdagnamiddag van 14u – 17u – vooral voor kinderen vanaf 6 jaar
– Elke vrijdagavond van 20u – 22.30u – vooral voor volwassenen

We zijn op zoek naar een vast team dat met onze groep enthousiaste leergierigen aan de slag wil gaan. 

Hoe gaat dat haakatelier-team in zijn werk? 

Als je wordt geselecteerd als lid van ons haakatelier-team, werk je in een klein team mensen met een passie voor haken. We zorgen er met ons team voor, volgens ieders agenda, dat er gegarandeerd elke woensdag iemand is om de binnenkomers warm te maken. Je hoeft niet te twijfelen of  je wel voldoende capaciteit hebt om het iemand aan te leren. Je krijgt van Het Haakbeest uiteraard een volledige opleiding zodat je vol zelfvertrouwen en goesting iedereen kan verwelkomen. 

Opgelet: De plaatsen zijn beperkt waardoor we niet iedereen een plaatsje kunnen geven (al zouden we dat graag willen). Stel je zeker kandidaat, we hopen op je steun en begrip indien we je selecteren, maar ook indien alle plaatsen al ingenomen zijn.

What’s in it for me? 

Als je wordt geselecteerd, zorgen wij voor al de rest: leuke nieuwe vriendschappen door samen te werken in een hecht team en nieuwe gezichten te mogen verwelkomen. Uiteraard staat ons atelier en alle materiaal ter beschikking. We zorgen er graag voor dat je een superleuke tijd beleeft.

Hoe word je lid van ons team?

Om er zeker van te zijn dat wij bij elkaar passen, en dezelfde waarden en normen bij ons dragen, houden we een selectieprocedure voor onze haakatelier-teamleden.

STAP 1: Meld je aan! We hebben natuurlijk jouw gegevens nodig om met je samen te kunnen werken :). Dat kan via het inschrijvingsformulier.
STAP 2: Onderteken de samenwerkingsverklaring. Zo blijven al onze speciale acties geheim tot op het juiste moment.
STAP 3: Je krijgt van ons een uitnodiging voor onze haakatelier opleiding. Deze is verplicht om deel uit te kunnen maken van ons officiële haakatelier-team. 
STAP 4: Tijdens de opleiding ontmoet je de rest van het team en leren we je beter kennen. We bespreken welke haakateliers op jouw unieke steun en ervaring kunnen rekenen.

Ben je al lid van ons haakatelier-team? Dan vind je hieronder alle links die je nodig hebt om je lidmaatschap af te werken: 

Samenwerkingsverklaring: Via dit document verklaar je onze speciale acties geheim te houden tot de lancering ;).