Mysteriepakket

Altijd nieuwe inspiratie

KLAAR! O, wat is dat een fijn gevoel, als een haakproject afgewerkt is, vind je ook niet? En wat nu? Heb jij ook steeds het gevoel dat er teveel keuze is? Je blijft maar zoeken naar het ideale patroon. Het mag niet te moeilijk en niet te makkelijk zijn. Je hebt er liefst niet teveel benodigdheden voor nodig en je wilt op z’n minst duidelijke instructies.

Wat als er nu eens een manier zou zijn om alleen maar te haken? Zou dat niet geweldig zijn? Stop met zoeken! Wij hebben de oplossing.

Wij kiezen voor jou een project uit, stellen de juiste materialen en hoeveelheden samen en geven jou duidelijke instructies. Jouw maandelijks cadeautje waarmee je zorgeloos aan de slag kunt.

Wij bij Het Haakbeest gaan voor een haakbeleving die véél verder gaat dan enkel een patroon voor je schrijven. Wij maken van haken een totaalpakket, van bij het kiezen van een nieuw project tot en met het delen met anderen.

Nog niet overtuigd knuffel-liefhebbende haakster?

  • We doen niet moeilijk, iedereen kan bij ons terecht. Kun je vasten, meerderen, minderen en de magische ring haken? Dan kan jij met onze patronen aan de slag.
  • Elk patroon komt in een full color A5 gedrukt haakboekje. Dat leg je lekker makkelijk op je schoot (en is altijd opgeladen ;) ).
  • Toch hulp nodig? We zijn overal bereikbaar via mail, chat, telefoon, tijdens ons haakatelier, … Je kan het zo gek niet bedenken! Of toch wel? Op onze geweldige haakgroep op Facebook kan je met al je vragen terecht.
  • Alles wat je nodig hebt in één pakket! Zo verlies je geen tijd om alles bij elkaar te zoeken en kan je meteen van start gaan. Echt, je spaart er hopen tijd mee!
  • Het is pas écht leuk als je je afgewerkt exemplaar door anderen kan laten bewonderen. Deel jouw creaties in onze groep en ontvang die complimentjes, die heb je dubbel en dik verdiend!
  • Laat je elke maand opnieuw verrassen. Zo hoef je zelf niet op zoek te gaan naar een nieuw project, en geef je jezelf een écht kadootje.

Let the battle begin

Onze maandelijkse battle geeft iedereen de kans om zijn of haar creatie in de strijd te gooien. De winnaar kronen we niet alleen maar krijgt ook nog eens het mysteriepakket van volgende maand gratis toegestuurd!

Bouw mee aan Het Beestenrijk

Haken wordt nog leuker als je het samen kunt doen. Onze haakateliers en onze Facebookgroep geven je die kans. Maar we gaan graag nog een stapje verder. 

Het Haakbeest is trotse eigenaar van zijn eigen unieke dierentuin, het Beestenrijk? Bezoek onze gehaakte dierenknuffels en stap zelf mee in het grote haakavontuur. Registreer al jouw creaties en ontvang zijn of haar unieke paspoort.

 

Sneak preview

Ben jij benieuwd wat dit wordt? Bestel dan snel je mysteriepakket en je bent de eerste die het te weten komt!

Hoe werkt het mysteriepakket?

Je bestelt je pakket of abonnement voor het einde van de maand.

De 1ste werkdag van de volgende maand wordt jouw gloednieuw pakket door je postbode afgeleverd.

Wacht niet langer, want jij bent met jouw pakket de allereerste die het nieuwe patroon van de maand kan ontdekken!

Ga éénmalig aan de slag met het mysteriepakket van volgende maand of kies voor het voordelige abonnement met leuke extra's en een VIP toegang tot AL onze digitale patronen.

TOP