Het Beestenrijk

Haken met een beleving

Het Haakbeest werkt met al zijn verzorgers dag in dag uit aan het Beestenrijk. Een online dierentuin waar al onze én jouw beestige creaties in worden ondergebracht. De start van een uniek concept en een grootste haakbeleving. 

In het weekend van 17 en 18 februari worden alle dieren naar hun definitieve verblijven ondergebracht. Op maandag 19 februari zullen de deuren van Het Beestenrijk openen, en wordt de haakbeleving gelanceerd! 

Opgepast! Onze dierenverblijven zijn nog onder constructie, betreden op eigen risico!

Registreren in het beestenrijk

Met een eigen, uniek paspoort voor je gehaakte knuffel

Verhuizen jouw knuffels ook naar het Beestenrijk?

In Het Beestenrijk is plaats voor alle beestige creaties van Het Haakbeest. Ook voor de jouwe. Registreer hier jouw plekje en geef je knuffel de beste plaats in het verblijf!

Met een paspoort én een rijksregisternummer krijgt je knuffel een ware identiteit. Het paspoort reist mee met de knuffel, in binnen- én buitenland, en van voogd tot voogd. Het Haakbeest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor repatriëringskosten ;). 
Binnenkort kan ook jij hier je eigen paspoort bestellen. Tot die tijd kan je ze alvast vinden in onze mysteriepakketten!

Het Beestenrijk

Toegang tot dé gehaakte dierentuin

Binnenkort openen de deuren van Het Beestenrijk, en kun je slenteren tussen de verblijven en genieten van de beestenboel. Dierentuinen zijn altijd leuk, voor iedereen van 0 tot 99 jaar!

Ben je abonnee van het Haakbeest? Dan mag je van ons een persoonlijke uitnodiging verwachten voor een feestelijke opening!

TOP