Doe jij mee met ons haakatelier-team?

Hoi haakliefhebber,

Wij van Het Haakbeest willen #iedereenaandehaak. Zo kan je online al aan de slag met ons e-book, en met het startpakket. 

Daarbovenop willen we de Mechelse Nekkerhallen met een dierentuin van 500.000 gehaakte knuffels vol krijgen tegen 2024. Dus ook diegene die al vol haakkriebels zitten, nemen we graag mee op sleeptouw. 

En om dat te verwezenlijken, is het belangrijk dat iedereen in alle vrijheid de haakpassie kan leren kennen. En daarom, daarom organiseren we haakateliers. Op vrijdagavond en op woensdagnamiddag helpen we graag iedereen aan de haak. Want hoe meer zielen, hoe meer vreugd, toch? 

Zo zorgen we ervoor dat Het Beestenrijk groeit, dat het aantal hakende mensen groeit, dat kinderen weer terug de haakkriebels krijgen, en dat er niemand is die zich ooit nog verveeld (ah, nee, want als haker/haakster heb je altijd wat omhanden). 

Maar iedereen leren haken, dat kunnen we niet alleen. Want ook al zijn Elke en Vanessa supergemotiveerd, ook zij zijn maar met 2 ;). En ook zij hebben maar 24 uur in 1 dag en 7 dagen in 1 week.

Dus… hebben wij op die momenten een groter team nodig. Een team dat zin heeft om kinderen en volwassenen te leren haken. Een team dat enthousiasme en haakpassie over heeft om door te geven aan anderen. 

Wil jij daaraan meewerken? Dan vertellen we graag welke kwaliteiten wij zoeken:

 • Je bent enthousiast. Als het over haken gaat, dan kan je wel uren vertellen. Je zou het liefst zien dat iedereen een haaknaald in hun zak heeft zitten ;). 
 • Je bent spontaan en hebt een vlotte babbel. Het maakt je niet uit met wie je praat. Jij praat graag. Ze noemen je wel vaker een echte babbelkont. 
 • Je houdt van mensen. Ook van mensen die nét iets minder vlot praten als jij. Je wil graag veel van hen weten, en je bent altijd oprecht geïnteresseerd. 
 • Je bent geduldig. Ook al moet je iets 300 keer uitleggen, je doet het steeds met een glimlach.
 • Je bent gepassioneerd door haken. Je wordt er blij van. Elke keer opnieuw. Net zoals wij.
 • Je hebt tijd (af en toe). Je kan je regelmatig op woensdagnamiddag of vrijdagavond vrijmaken. 
 • Je bent discreet. Mensen vertellen af en toe vertrouwelijke informatie. Wij ook :). En dus houden we er van als je daar discreet mee om kan gaan. 

Nog steeds keiveel zin om samen met ons iedereen aan de haak te krijgen? Voel je je aangesproken in dit profiel? Dan wil je vast ook weten hoe we werken:

 • Je krijgt een opleiding bij het Haakbeest zodat je perfect weet hoe je iemand kan leren haken.
 • We gaan met het voltallige team lekker samen aan de slag om elkaar goed te leren kennen, op elkaar in te spelen én om je alles uit de doeken te doen (inclusief onze geheimpjes ;)) over de aankomende haakateliers. 
 • Je ontvangt op ons haakatelier alle materialen die je nodig hebt en wij zetten alles voor je klaar, zodat we er goed in kunnen vliegen. We nemen dan ook de laatste dingen met je door. 
 • Go for it: babbelen, babbelen, babbelen :). En genieten! Dit is ook jouw moment!
 • Natuurlijk zorgen we voor de catering en zorgen wij er voor dat je niks te kort komt. 

Zeg je YES? Vul dan onderstaand formulier in. Van zodra we iemand nodig hebben, nemen we contact met je op. Uiteraard staat het je vrij om altijd “nee” te zeggen op een verzoek. Dat hebben we liever, dan dat het een opdracht voor je wordt!

We want you (for the Haakbeest-army)!

Creatieve groeten,

Het Haakbeest- team

Wil jij lid worden van ons haakatelier-team?

 • Dit e-mailadres zal in al onze communicatie rond het haakatelier-team gebruikt worden. Zorg dat het eentje is dat je met regelmaat leest.
 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ