De haakacademie

#iedereenaandehaak

Hoi creatieveling,

Sttt... nu jij op deze pagina bent beland, heb je een primeur te pakken :).  We zijn namelijk achter de schermen héél druk bezig een heuse haakacademie aan het oprichten. Want wij willen #iedereenaandehaak!

Wat je hier allemaal gaat kunnen vinden gaan we nog niet allemaal aan je neus hangen. Maar we hebben méér dan ideeën genoeg, en we vragen het zeker en vast ook aan jou.

Met ons e-book kan je wél al aan de slag. Het is helemaal gratis, en bijna 40 pagina's lang. In kleur, en zowel voor links- als rechtshandigen! Zo weten we het zeker: iedereen kan leren haken. We hebben het meermaals getest, en zelfs linkshandige Stephane was er binnen de korste tijd mee weg!

In 9 stappen naar je eerste gehaakte knuffel

Altijd gedacht dat knuffels haken moeilijk is? Dat klopt niet helemaal. Het grote verschil met sjaals en dekens, is dat je met een aantal basissteken eigenlijk alle knuffels de baas kan. Wij zijn ervan overtuigd: ook jij kan dat!

Denk je van niet, omdat je 'al eens een keertje een video hebt willen volgen' en het niet lukte? Dat dacht Stephane ook :). Maar wij zijn volhardend. En dus hebben we keihard ons best gedaan. En alles hélemaal uitgespit. Met resultaat! Want na een paar uur was Stephane er -eindelijk en voorgoed- mee weg. Hij leverde een eerste, geweldige project af. En ook de anderen die je voorgingen.

Met dit e-book heb je jouw handleiding naar een perfect eindresultaat en kan ook jij knuffels haken. En het leuke is, dit e-book is helemaal gratis! Sterker nog, we geven ook het bijhorende patroon voor je eerste beertje er GRATIS bovenop! Het is immers onze missie om iedereen aan het haken te krijgen.

In dit e-book vind je:

 • Stap voor stap gids vanaf 9 jaar
 • Elk stapje, maar dan ook echt elk stapje uitgeschreven
 • Gedetailleerd fotomateriaal, zowel links- als rechtshandig
 • Inclusief handige tips en weetjes
  • Hoe kies ik het juiste garen?
  • Welke haaknaald gebruik ik het beste?
 • Met een minimum aan oefensteken: haak meteen je eerste beertje, want al doende leer je


Ben je linkshandig?

Elke en Stephane ook :). En we weten hoe lastig het is om als linkshandige iets aangeleerd te moeten krijgen van een rechtshandige. Het "gewoon even spiegelen" werkt voor een stuk, maar is niet altijd even gemakkelijk. Ik herinner me nog de uren frustratie in de lagere school, met een juf die het me maar niet kon uitleggen, en ik die het zo graag wilde leren.
Daarom hebben we ons e-book in 2 versies geschreven: eentje voor rechtshandigen, en eentje speciaal voor jou, als linkshandige. 

Vul onderaan deze pagina dus snel je naam, e-mail en voorkeur in voor links of rechtshandig. We sturen jou ons e-book zomaar gratis en voor niks én ogenblikkelijk naar je mailbox!

Oefenlapjes zijn zo ongelooflijk saai en demotiverend (wie wil er nu met een pannenlapje beginnen?). En daarom ontwierpen we een speciaal startpatroon. Met de vormen van dit uitgekiende beertje kan je ook meteen aan de slag. Zo wordt jouw oefenproject meteen jouw allereerst creatie! En ook dat. Ook dat krijg je hélemaal gratis meegestuurd!

E-book

In 9 stappen je eerste gehaakte knuffel

 • Voor links- én rechtshandigen
 • Meteen aan de slag met een echt patroon
 • Alles wat je moet weten over haakgaren en haaknaalden

Je eerste haakpatroon

Beer

TOP